ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ ΓΗ: ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΤΥΡΙΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ, ΜΕ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ! ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ…

Το brand τυροκομικών προϊόντων Αμφιλοχίας Γη, έρχεται φέτος με μια πλήρως ανανεωμένη και σύγχρονη εικόνα, έχοντας στόχο να εδραιώσει την παρουσία του στην ελληνική αγορά με συνολικά πέντε προϊοντικές ετικέτες στην κατηγορία του τυριού: Φέτα, Γραβιέρα, Κεφαλογραβιέρα, Πεκορίνο και Τσαλαφούτι.

Με ένα ανανεωμένο site και μια ολοκληρωμένη digital καμπάνια με κεντρικό tagline Απολαυστικό από μόνο του’, τα τυριά Αμφιλοχίας Γη απευθύνονται σε όσους αναζητούν ένα ιδιαίτερο, αυθεντικό και αξιόπιστο προϊόν υψηλής ποιότητας από επιλεγμένες, αγνές πρώτες ύλες και με εξασφαλισμένη γνησιότητα γεύσεων. Τα προϊόντα Αμφιλοχίας Γη αποτελούν την πιο απολαυστική επιλογή, τόσο συνδυαστικά  όσο και… από μόνα τους!

Η διαδικασία παραγωγής της σειράς προϊόντων του brand έχει τις βάσεις της σε όσους κατοικούν στην περιοχή της Αμφιλοχίας και ασχολούνται με τον κλάδο της τυροκομίας ευρύτερα: τους ανθρώπους που καλλιεργούν τη γη, τους ανθρώπους που εκτρέφουν τα ζώα, αλλά και τους ανθρώπους που εργάζονται ως τυροκόμοι και τεχνικοί τροφίμων στο εργοστάσιο της Αμφιλοχίας Γη. Μέσα σε αυτή την κοινότητα συνεργασίας που δημιουργείται, όλοι – αν και με διαφορετικό αντικείμενο απασχόλησης μεταξύ τους – μοιράζονται τις ίδιες αξίες και ο στόχος είναι κοινός: η δημιουργία παραδοσιακών και ποιοτικών τυροκομικών προϊόντων που θα μπορούν να τα απολαμβάνουν όλοι. Αυτό είναι κάτι που αντανακλάται και στα προϊόντα της επιχείρησης.

Τα παραδοσιακά προϊόντα της Αμφιλοχίας Γη διατίθενται αποκλειστικά στο δίκτυο  της ΑΒ Βασιλόπουλος και οι καταναλωτές μπορούν να τα βρουν στα ψυγεία και στους πάγκους κοπής των καταστημάτων της αλυσίδας σε όλη την Ελλάδα.

#AmfilohiasGi

#ApoMonoTou 

 

Ακολουθήστε την Αμφιλοχίας Γη σε:

Instagram

YouTube

Facebook

Περισσότερα σχετικά με την Αμφιλοχίας Γη: Η Αμφιλοχίας Γη είναι μία υπερσύγχρονη μονάδα επεξεργασίας γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων. Ιδρύθηκε το 2008 και βρίσκεται σε λειτουργία από το 2016, προερχόμενη από τα σπλάχνα του Αγροτικού Συνεταιρισμού «Ένωση Αγρινίου» ο οποίος πλησιάζει τα 100 χρόνια ιστορίας. Η Αμφιλοχίας Γη, στηριζόμενη στις δυνατές και μακροχρόνιες σχέσεις με τους παραγωγούς της Αιτωλοακαρνανίας, στην ανάγκη για προσφορά τυροκομικών προϊόντων υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας, στην καθιέρωση των πλέον υψηλών προτύπων παραγωγής, στο σεβασμό του φυσικού περιβάλλοντος και της παράδοσης, αλλά και στις ανάγκες και τις προτεραιότητες του καταναλωτή, προσδοκά να δημιουργήσει ένα σήμα κατατεθέν, απόλυτα αναγνωρίσιμο από τον Έλληνα καταναλωτή, το οποίο θα πιστοποιεί τη μοναδικότητα, την αυθεντικότητα, τη γνησιότητα και την υπεροχή των γεύσεων Αμφιλοχίας Γη. Ο σεβασμός προς τον καταναλωτή είναι για την Αμφιλοχίας Γη άρρηκτα συνδεδεμένος με τον σεβασμό προς την ελληνική παράδοση. Η σχέση της Αμφιλοχίας Γη προς τον Έλληνα κτηνοτρόφο αποτελεί εγγύηση ποιότητας και γεύσης. Στόχος της Αμφιλοχίας Γη είναι τα προϊόντα της, να έχουν ιδιαίτερη θέση στο ελληνικό τραπέζι, περνώντας από γενιά σε γενιά.