Tυρί από παστεριωμένο αιγοπρόβειο γάλα.
Παρασκευάζεται εντός 48 ωρών από το άρμεγμα, αποκλειστικά με 100% αιγοπρόβειο γάλα, από επιλεγμένες φάρμες παραγωγών της Αιτωλοακαρνανίας.
Ωριμάζει σε άλμη, μέσα σε δοχεία, για περίπου 2 μήνες.
Υγρασία: 56%
Mέγιστο Λίπος επι ξηρού: 43% ελάχιστο
Διατηρείται στο ψυγείο: 0°C – 4°C
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΒΑΡΟΣ ΤΜΧ/ΚΙΒ. ΚΙΒ./ΠΑΛΕΤΑ
ΦΕΤΑ ΔΟΧΕΙΟ ~15 kg 1 45
ΦΕΤΑ ΗΜΙΔΟΧΕΙΟ ~7 kg 1 90
ΦΕΤΑ ΣΕ ΑΛΜΗ 1 kg 6 72
ΦΕΤΑ ΣΕ ΑΛΜΗ 400 g 18 50