ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ

Στο εργοστάσιο εφαρμόζεται σύστημα ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων. Είναι πλήρως αδειοδοτημένο από τον ΕΦΕΤ και την Κτηνιατρική Υπηρεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, και χρησιμοποιεί απαρέγκλιτα και αποκλειστικά εγχώριες και τοπικές πρώτες ύλες.

Έχει αναπτύξει και εφαρμόζει Σύστημα Ανάλυσης Επικινδυνότητας & Κρίσιμων Σημείων Ελέγχου – HACCP, κατά το πρότυπο ISO 22000:2005 και σύμφωνο με τον Codex Alimentarious (FAO / WHO FOOD STANDARDS PRODUCT), το οποίο περιγράφεται στο σχετικό Εγχειρίδιο HACCP, ενώ τηρούνται οι απαιτήσεις του πρότυπου FSSC 22000 και του PAS220.

Διαθέτει επίσης:

α) ISO 22000 και ISO FSSC 22000 για την παραγωγή και συσκευασία Τυριού Φέτας, Κατσικίσιου τυριού, λευκού τυρού άλμης, σκληρών και ημίσκληρων τυριών και αλειφώμενου τυριού.

β) πιστοποιητικό από το Agrocert για την παραγωγή φέτας Π.Ο.Π.