Ποιοι Είμαστε

Η σημασία της ίδρυσης της ΑΜΦΙΓΑΛ είναι προφανής. Οι κτηνοτρόφοι βρίσκουν διέξοδο στα προβλήματα εμπορίας, διαμορφώνονται νέα δεδομένα στην πολύπαθη αγορά γάλακτος, και η Αιτωλοακαρνανία, ο νομός με το μεγαλύτερο ζωικό κεφάλαιο, αποκτά μια σύγχρονη μονάδα σε ένα από τα βασικά του προϊόντα.

Η ΑΜΦΙΓΑΛ, στηριζόμενη στις δυνατές και μακροχρόνιες σχέσεις με τους παραγωγούς της Αιτωλοακαρνανίας, στην ανάγκη για προσφορά τυροκομικών προϊόντων υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας, στην καθιέρωση των πλέον υψηλών προτύπων παραγωγής, στο σεβασμό του φυσικού περιβάλλοντος και της παράδοσης, αλλά και στις ανάγκες και τις προτεραιότητες του καταναλωτή, προσδοκά να δημιουργήσει ένα σήμα κατατεθέν, απόλυτα αναγνωρίσιμο από τον Έλληνα καταναλωτή, το οποίο θα πιστοποιεί τη μοναδικότητα, την αυθεντικότητα, τη γνησιότητα και την υπεροχή των γεύσεων ΑΜΦΙΓΑΛ.

Ο σεβασμός προς τον καταναλωτή είναι για την ΑΜΦΙΓΑΛ άρρηκτα συνδεδεμένος με τον σεβασμό προς την ελληνική παράδοση. Η σχέση της ΑΜΦΙΓΑΛ προς τον Έλληνα κτηνοτρόφο αποτελεί εγγύηση ποιότητας και γεύσης. Στόχος της ΑΜΦΙΓΑΛ είναι τα προϊόντα της, να έχουν ιδιαίτερη θέση στο ελληνικό οικογενειακό τραπέζι, περνώντας από γενιά σε γενιά.